Idézetek olvasói levelekből

Nagyon szépen köszönöm a kedves visszajelzéseket, a szeretetteljes sorokat, amelyeket eddig kaptam.

 

Itt szeretnék megosztani néhányat, a teljesség igénye nélkül:

 Szia Kedves Kata ! Szépeket , igazakat írsz ! Ha egyszer jársz Felénk , Tisztelettel , szeretettel fogadnálak .    Jó egészséget , szép napokat kívánok Neked ! 
Üdv . Zoli (Kunhegyesről)

 

Szia, Nagyon tetszett a "Szeretem egészen" című versed. (B. Balázs)


Tomán Edina írónő levele hozzám, "Szívtangó" című könyvének megjelenése kapcsán:

"Drága Kata!


Az Együtt című versedet választottam a könyvembe az egyik - talán  a leghosszabb - fejezet indításaként.
Mellékelem ezt a teljes fejezetet Neked!
A további idézetek: Wass Albert, Márai, Exupéry, Edgar Allen Poe, Nemes Nagy Ágnes, Zilahy Lajos, Darvasi László, Oscar Wilde, Cecilia Ahern, Remarque, Zola, Madách Imre, Coelho.
(...)
Örülök, hogy benne leszel abban a könyvben, amire rettentő büszke vagyok... Köszönöm! 

Szeretettel üdvözöl,

Edina"

Az könyvrészlet itt olvasható:
www.jakoskata.hu/hirek/toman_edina_irono_konyveben-c193.html


... Nagyon szép, tiszta, érthető versek. Rólad szólnak, de másokról is beszélnek. Csak gratulálni tudok, így tovább ezen a vonalon! Novellaíróként is biztos minden rendben lenne veled. Üdv Erdélyből. (G. Ferenc)


Kedves Kata! Nagyon szépek a verseid. Én is írok verseket, egy ideje spirituális töltéssel bírókat. Engem inkább a megnyilvánulatlan, a forrás érint meg de persze nagyon szeretem annak kifejeződését is a természetet az univerzumot, a napot a csillagokat a virágokat akár csak mint te . Érdekes hasonlóság hogy én is szeretek a versek alá zenét tenni (...) Éppen valamelyik nap írtam egy kedves barátomnak Ausztráliában tartózkodik jelenleg és szép verseket ír amit megosztott velem is hogy gratulálok neki a költőt csak a költő érti meg a cipészt meg a cipész. Mester az, akit mindenki megért!   zsuzsa


Üdvözletem, Egy fórumon vagyok moderátor, ahol nemrégiben indult egy kortárs irodalom című topik abba a topikba szeretném elvinni pár versét ,írását bemutatni és a fényképét, bemutatkozását is közreadni. A fórum neve CanadaHun. Amennyiben engedélyezi. Köszönettel G. Ibolya


Kedves Kata! A nevem H.Roland. Még friss vagyok a szakmában, egy könyvet sem adtam ki. Az interneten írom első regényemet, egy romantikus sci-fi-t. (...)  Ezért is keresem az Ön, és más, tapasztalt és elismert írók/költők társaságát. Szeretnék fejlődni, és szeretnék minél izgalmasabb, érdekesebb könyveket írni. Arra kérném, ha van ideje, és nem okoz problémát, hogy olvassa el az eddig elkészült fejezeteket, és véleményezze. Nagyon fontos minden ember kritikája (akár negatív akár pozitív a visszajelzés), főleg az olyan tehetségeké, mint Ön és társai. (...) Elnézését kérem a zavarásért, és előre is köszönöm, hogy elolvasta a levelemet! Legmélyebb tisztelettel: Roland


Kedves Kata! A Zahir elolvasása után kigyűjtögettem a nekem tetsző részeket, majd a net-en rákerestem Coelho idézetekre, s így jutottam el a honlapjához. Egy óráig el sem tudtam szakadni tőle (pedig nem vagyok egy nagy netező). Szépek, szívhez szólóak a versei! Tetszett a \"Dac\" videó is (ismerős a téma, van 3 unokám, de hogy a gyermekeimnél hogy volt ez az időszak, arra már nem emlékszem). Apropó, tervez esetleg gyermekverseket is? Minden jót, további szép költemények születését! :) G. Péter ny. informatikus és masszőr (szintén Pestszentlőrincről)


Szia! Egy Reikis ölelést küldök neked. Remélem legalább a felét érzed annak a szeretetnek amit küldök, mint amit a verseid adnak nekem. Köszönöm. :) N. Ádám


...A Szitakötő-n bőgtem egy sort:) . Fantasztikus vagy!!!!  R. Gabriella


Köszönjük az előadást!
További sok sikert!
I.Miklós. (Méltóság Napja Templom)


Minden elismerésem irónő. Nagyon de nagyon szépek a versek. Én is nagyon szeretek verset irni,de az ön versei csodálatosak.
Üdvözlettel: Timea (Erdélyből)Kedves Kata!
gratulálok!!! fantasztikus vagy!!! tetszik a honlapod, jók a verseid és örülök, hogy egy egészen új oldaladat ismerhettem meg. olyan, mintha két Jakos Kata lenne……fantasztikus személy mindkettő!!! de a másik, amelyik a honlapról néz rám, akinek a verseit olvasom, … az kivételes képességekkel rendelkezik, az írás és a spirituális világban.
Tündi


Kedves Kata!  Ne haragudjon, hogy levelemmel zavarom.  A hobbym az aláírt fotók gyűjtése. A világ minden részére szoktam írni leveleket íróknak, színészeknek, sportolóknak, politikusoknak,zenészeknek. Öntől is azt szeretném kérni ha lehetséges, akkor legyen szíves küldeni egy aláírt képet. Vagy egy kézzel írott versének is nagyon örülnék. Valamint ha lehet akkor egyet a kislányom részére is...  Segítségét előre is köszönöm.  M. Attila, Felsőszentiván 


Kedves Kata! Olvastam verseit, nagyon tetszettek. Szeretném lefordítani néhányat spanyol nyelvre. Talán egy kötetre való is összejönne. Amennyiben érdekli az ajánlatom, kérem, keressen meg! Juanito R.


Csodás csigalépcsőn pillangó zenére táncol az Idő egy darabja. Emlékek, képek sok elfutó fénye, s álmodó napja. Ki lesz, ha volt,.. Ki - van ? - ha lesz ? Merre, ha megy ? Honnan, ha jön ? S hogyan, ha nem ? Kinek üzen ? ... Holdtükör, Napra vár, Hold fénye, csak Napból, ...ha megtalál ? [-töredékek-]
-


Drága Katikám! Talán még emlékszel rám,az egykori tanítónénid vagyok. Rád bukkantam és elolvastam,megnéztem,meghallgattam amit feltettél magadról. (...) Őszintén,szívből gratulálok és megkeresem Lőrincen a könyvesboltot ahol megvásárolhatom a köteted,nem udvariasságból,hanem még meg is érintett.Büszke vagyok Rád,ha ezt lehet mondani.További sok sikert! Bizony ne add fel az álmaidat!! Sokszor puszillak.Kati néni (P.L.-né) 


 Kedves Kata! Tetszenek a verseid. Tisztaság van bennük. Üdv.,  N. Tibor 


Szia,
gratulálok! Tudom, százan mondják naponta, de nem fért tovább belém  Az a két rövidke opusz (a "Színek" ill. "Angyal" c. vers - J.K.) , ami az intraneten az előadói est kapcsán megjelenik, valami olyan álomi hangulatot teremt… egészen eltátottam a számat, de komolyan. Aztán továbbközlekedtem a honlapodra, és megmelengette a szívemet, amit ott láttam. (...)
Még sok ilyen gyönyörűt kívánok Neked, hangulatot, érzést, amiből hasonló sorok születhetnek.
Pusz, Julie (Sz. J.)